Нова седмица, нова силен брой на Марица. Акцентите:   599 фирми в

...
Нова седмица, нова силен брой на Марица. Акцентите:
 
599 фирми в
Коментари Харесай

Четете в Марица: 599 фирми от Пловдивско са длъжници на НА...

Нова седмица, нова мощен брой на " Марица ". Акцентите:

 

599 компании в черния лист на Национална агенция за приходите

Задлъжнялостта на бизнеса към Национална агенция за приходите остава висока макар напъните на приходната организация да събира държавните вземания. От началото на годината в черните описи са влезнали 599 сдружения, регистрирани на територията на Пловдив и региона. 

 

Искаме Демократична България за сътрудник, само че те се държат като заложници на „ Промяната "

сподели в изявление за " Марица " Радомир Чолаков, народен представител от ГЕРБ. Какво предвижда, чакат ли ни нови избори четете в утрешния брой на " Марица ".

 

49 души вземат решение проблемите на цяла Пловдивска област

Какво работят регионалният шеф и заместниците му? В кои случаи могат да спомагат за  разрешаването  на разнообразни проблеми на територията на 18-те общини, обединени под административната шапка на Пловдивска област? Това може да научите от поредицата на " Марица " за работата на локалната власт. В броя ви представяме Областна администрация- Пловдив.

ГЕРБ подготвен за кабинет на малцинството и 7 разновидността за министър председател  

ГЕРБ не разчита на четворна коалиция с Движение за права и свободи, " Български напредък " и Българска социалистическа партия, с чиито гласове Вежди Рашидов стана началник на Народното събрание. Партията на Бойко Борисов обаче е подготвена да опитва кабинет на малцинството с първия мандат, който президентът Румен Радев се чака да връчи до седмица. 

 

Собственици на " Тесла " отпуснаха педала в пловдивско заведение

Собственици на коли " Тесла " в България си дадоха среща в Пловдив през уикенда. Около 20 електрическия автомобил с отличителния знак се подредиха на паркинга на ресторант " Малката Марица ". След като си побъбриха и разгледаха возилата, притежателите седнаха на тежка софра в заведението.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР